Hale pentru producție, la Petrila

Mai multe hale de producție ar putea fi realizate, la Petrila. Autoritățile locale au în vedere realizarea unor hale de producție. În acest sens, edilii petrileni achiziționează servicii pentru întocmirea unor studii pentru hala de productie.

Pret maximal:  27,500 RON costă studiile ce urmează a fi realizate de Ansa Special Consulting. Societatea care va realiza studiul are sediul într-un sat din județul Prahova. Una din prioritățile autorităților locale de la Petrila este realizarea unor spații de producție. Edilii au repetat, în numeroase rânduri, că bugetul local nu le permite o astfel de investiție și au nevoie de ajutor guvernamental.

“Bugetul local nu ne permite să facem o asemenea investiție”,  spunea săptămâna trecută, Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

În tot acest timp, autoritățile locale de la Petrila caută invetsitori. O suprafaţă de teren de 1000 de metri pătraţi a fost identificată de autorităţile locale de la Petrila ca fiind pretabilă pentru desfăşurarea de activităţi economice. În acest sens, edilii organizează o licitaţie pentru concesionarea terenului în vederea realizării unor spaţii de producţie.

[slideshow_deploy id=’13837′]



« (Știre anterioară)