Consiliul județean Hunedoara a suspendat programul de audiențe

Incidența în creștere a cazurilor de SARS-CoV-2 la nivelul municipiului Deva și al județului Hunedoara, dar și evoluția globală a pandemiei, impune luarea unor măsuri de prevenire a răspândirii acestui virus. În acest context, conducerea Consiliului Județean Hunedoara a decis suspendarea programului de audiențe atât la sediul din Deva al instituției, cât și la Biroul Teritorial din Petroșani.

Reprezentanții CJH precizează că audiențele în format fizic vor fi reluate imediat ce numărul de cazuri va înregistra o scădere semnificativă.

Între timp, pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă, cetățenii care vor să se adreseze Consiliului Județean Hunedoara sunt invitați să transmită documentele în format electronic sau prin poștă. În acest sens, instituția județeană pune la dispoziție următoarele adrese de e-mail:

– cjh@cjhunedoaraa.ro

– relatiicupublicul@cjhunedoara.ro (cereri în baza Legii nr. 544)

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții instituției județene dau asigurări că în toată această perioadă, în incinta Consiliului Județean Hunedoara au fost deja luate măsuri de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, respectiv angajații poartă mască de protecție în spațiile închise, se respectă distanțarea fizică, birourile sunt dotate cu dezinfectanți pentru mâini și suprafețe, la intrarea în Consiliul Județean Hunedoara există dispensere cu dezinfectant pentru mâini și aparate de termoscanare.