Gheorghe Ile deschide azi la Vulcan, oraşul lui Moş Crăciun

10406352_548622171938985_7860616808843487723_nLa Vulcan, începe astăzi seria de festivităţi care marchează sezonul sărbătorilor de iarnă.

Potrivit informaţiilor prezentate de primarul Gheorghe Ile. vineri, 12 decembrie, la orele după-amiezii (undeva în jurul orei 17,00-17,30) în faţa Primăriei din localitate va fi organizată ceremonia aprinderii iluminatului public ornamental. “Evenimentul va fi şi pentru vulcăneni unul ceva mai special în acest an. Vom avea parte cu acest prilej şi de un scrut spectacol artistic, în cadrul căruia pe scena din faţa Primăriei vor urca artişti locali, crai şi colindători”, spune primarul Ile.

Tot astăzi se va deschide la Vulcan şi Târgul de produse tradiţionale, în care producătorii vor îmbia vulcănenii cu produse specifice sărbătorilor de iarnă. Reprezentanţii administraţiei publice locale vor oferi ceai tuturor cetăţenilor participanţi la eveniment.

“Pentru cei mai mici dintre locuitorii Vulcanului, copiii care au fost cuminţi, tot în aceeaşi seară de 12 decembrie , vor avea şansa de a-l întâlni în avanpremieră pe Moş Crăciun, care le va oferi dulciuri şi jucării în noul orăşlel al copiilor amenajat anul acesta în parcul de lângă Cinematograf”, mai spune primarul municipiului Vulcan.

De altfel, anul acesta, toate activităţilor care vor marca bucuria sărbătorilor de iarnă, vor avea loc în centrul oraşului, pe bulevard, în zona Primăriei. E bine de ştiut că, pe perioada sărbătorilor de iarnă, bulevardul Mihai Viteazu din Vulcan va fi închis pe porţiunea dintre sensurile giratorii de la Primărie la magazinul Profi, până după Anul Nou.