Primarul Petroşaniului în căutare de investitori la Viena

tiberiu iacobPrimarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, participă, în perioada 11-14 martie 2015, la o misiune economică în capitala Austriei, Viena, fiind însoţit şi de doi dintre directorii executivi din cadrul Primăriei, respectiv Paulina Dragoș şi Daniel Vișan. Scopul misiunii economice este dezvoltarea de parcuri industriale și atragerea de investiții austriece în România.
Misiunea economică este organizată de către Ministerului Economiei și Comerţului, în colaborare cu Camera Economică Federală a Austriei, delegaţia română fiind condusă de secretarul de stat Maricel Popa. Din delegaţia României mai fac parte reprezentanți ai municipalităţilor din Craiova, Constanţa, Iaşi, Alexandria, Zărnești, Târlungeni şi Miercurea Ciuc.
„Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi, este consecvent în demersurile de atragere a investitorilor în comunitate. În cadrul evenimentului de la Viena vor fi ţinute prezentări cu privire la oportunităţile de investiţii pe care le are fiecare municipalitate românească reprezentată. Printre obiectivele care vor fi vizitate se numără oraşul Aspern, societatea Tina Vienna, Austrian Institute of Technology, Agenţia de Business a Vienei și Portul Viena”, se arată într-un comuniocat de presă emis de municipalitatea de la Petroşani.