Vasile Blaga cere ca aleşii liberali să fie desemnaţi în funcţie de munca în partid

Solicitarea copreședintelui Partidului Național Liberal, Vasile Blaga, a fost făcută la Deva, în cadrul şedinţei de prezentare a candidaţilor liberali la funcţia de primar.

Presedintele PDL si copresedinte al noului PNL, Vasile Blaga, participa la prima sedinta a Biroului Politic National (BPN) al noului PNL, la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, marti, 18 noiembrie 2014. MARIUS DUMBRAVEANU / MEDIAFAX FOTO

Blaga le-a cerut liberalilor hunedoreni să-şi aleagă candidații pentru consiliile locale „pe valoare și pe muncă și nu cum vrea unul sau altul. Să fie răsplătiți cei care astăzi sunt lângă noi, nu cei care vor veni pe urmă, pe diferite filiere și spun că au muncit. Să vă bazați pe cei care astăzi muncesc”, le-a cerut Vasile Blaga. Solicitarea copreședintelui liberal ar putea limpezi apele la Petrila, unde organizaţiei locale a PNL i-a fost impus un candidat la primărie care nu respectă nici propriul decalog. Astfel, dacă se va ţine cont de cerinţa lui Blaga, liberalii activi din Petrila vor avea locul asigurat pe liste la alegerile locale, iar Ilie Păducel nu va putea să-şi impună „preferaţii”.

[slideshow_deploy id=’13836′]