Reabilitarea termică a Spitalului din Vulcan se va face prin Fondul Națiunilor Unite

Un nou proiect de acest fel, accesat de specialiștii Primăriei din Vulcan, este cel prin care Spitalul Municipal Vulcan va beneficia de lucrări de reabilitare termică. Invstiția va beneficia de o subvenție de 70% din costul total al lucrărilor din partea Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) România, diferența de 30 de rocente urmând să revină bebeficiarului.

Pentru că în bugetul local al municipiului Vulcan nu au fost cuprinse aceste cheltuieli, Consiliul local a decis să aprobe, în ședința extraordinară din această săptămână,  încheierea unui acord de parteneriat cu Spitalul Municipal Vulcan, care va suporta din bugetul propriu cota de cofinanțare a acestui proiect.

”Lucrările de reabilitare termică și estetică a clădirii Spitalului erau în atenția noastră iar proiectul câștigat pe finanțarea celor de la Națiunile Unite este binevenit în această direcție. Din păcate, în acest moment, Primăria Vulcan nu dispune de fondurile necesare pentru acoperirea cheltuielilor privind manopera (minim 30 %). Mă bucur că cei din conducerea Spitalului municipal Vulcan şi-au manifestat disponibilitatea de a suporta din bugetul propriu aceste cheltuieli pentru care am solicitat Consiliului local să-și dea acordul, potrivit legii, astfel încât să putem beneficia de fondurile puse la dispoziție de cei de la Națiunile Unite și sî finalizăm, mult mai repede, lucrările de reabilutare termică de la Spital”, arată Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

[slideshow_deploy id=’27126′]