Liga a IV-a, etapa XVII. Meciuri grele pentru Valea Jiului

O nouă etapă de foc se anunţă în acest weekend în capionatul judeţean de fotbal, iar cele şase reprezentante ale Văii Jiului vor avea noi teste de trecut.

fotbal

Un meci interesant, deschis oricărui rezultat va avea loc la Vulcan, acolo unde echipa din localitate va avea de înfruntat o echipă aflată pe val, cei de la Metalul Criscior Brad venind în Vale cu gândul de a obţine o nouă victorie. La Uricani, pe stadionul Minerul, echipa din vestul Văii Jiului, primeşte vizita celor de la Aurul Certej, iar conform clasamentului, echipa din Certej porneşte ca favorită, însă adesea fotbalul a adus surprize plăcute. Nici la Petroşani nu vor fi meciuri mai usoare. Duminică, în ultima zi a etapei, Jiul Petroşani pare o victimă sigură în faţa Călanului, iar „U” Petroşani are un nou test greu de trecut în faţa haţeganilor de la Retezatul.

De departe cel mai interesant meci va avea loc la Lupeni. Meciul dintre Hercules şi Inter Petrila anunţându-se unul de care pe care, un meci care care va fi decisiv pebtru ocuparea poziţiei a doua şi apropierea cu paşi siguri spre titlul de vicecampioană a judeţului.

[slideshow_deploy id=’17636′]