Echipele de intervenție de la Apa Serv acționează în toată Valea Jiului

Utilajele Apa Serv (buldoexcavatoare, combinate, motopompe etc.) și mai mulți muncitori din cadrul secțiilor Apă-Canal din toate localitățile Văii Jiului s-au raliat efortului comun de înlăturare cât mai rapidă a situațiilor de urgență din toate localitățile Văii Jiului afectate de ploile și inundațiile de azi noapte.

apa-serv

Echipe ale Apa Serv au intervenit sau intervin astfel:

-La Petroşani s-a intervenit atât pe zona de Nord cât mai ales pe zona de Sud a localității, în special pe strada Aviatorilor, la bl. 22, 38, 50, 52, pentru înlaturarea efectelor cauzate de fenomenele meterorologice și pentru restabilirea situaţiei normale în această zonă.

-În acestă dimineață s-a mai ameliorat situația și în municipiul Lupeni unde s-a lucrat pe parcursul nopții, dar și în această dimineață, la înlăturtarea calamităților produse de natura dezlănțuită. Apa Serv a acționat cu precădere în Cartierul Bărbateni, pe str. Stadionului, pe bulevardul Păcii și pe Aleea Trandafirilor, împreună cu ceilalți factori de competență din zonă. La aceasta oră, se lucrează la îndepartarea aluviunilor de pe drumuri şi se intervine pe Cartierul Viitorului din Lupeni.

– La Petrila, în zonele Cartierul Bratianu şi Lonea, au fost efectuate intervenţii cu utilajele din dotare pentru înlăturarea cât mai rapidă a aluviunilor și remedierea situaţiilor de urgent semnalate. In prezent, la Petrila se intervine în zonele Cimpa, Cartierul Muncii şi strada Republicii, unde ploile abundente au generat refulări ale canalizării.

-La Aninoasa , Apa Serv acționează acum cu un buldoexcavator pentru a sprijini autoritățile locale la înlăturarea efectelor unei furtuni extrem de violente.

”Informăm de asemenea că S.C. Apa Serv Valea Jiului va acționa și în zilele următoare în această direcție. Cu o situație detaliată asupra situației,vom reveni în comunicatele noastre următoare. S.C Apa Serv Valea Jiului S.A Petroşani îşi cere scuze pentru disconfortul creat si va multumeşte pentru întelegere”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presa al S.C Apa Serv Valea Jiului S.A Petrosani, primit cu puțin timp în urmă la redacție.

[slideshow_deploy id=’13835′]