”Plecați cu sorcova” pe la primării

Zeci de reclamaţii ciudate sunt înregistrate la administrațiile locale din Valea Jiului, iar în audiențe spectacolul este şi mai mare.

primarii valea jiului

Zeci de oameni bat pe la uşile primarilor ori șefilor de servicii în fiecare zi, iar la fel de mulţi cer şi audienţe. Dacă în majoritatea cazurilor, petenţii încearcă să-şi rezolve o problemă, nu de puţine ori se mai strecoară şi câte o solicitare absurdă. Astfel, nu doar Capitala are metrou ci şi „capitala” Văii Jiului. Este sută la sută convins un localnic care a bătut la uşa edililor şi a cerut audienţă. Omul este extrem de deranjat de trenul subteran şi l-a somat pe primar să-l oprească, ori măcar să-i convingă pe cei care conduc metroul să nu mai oprească în staţia din zona în care el locuieşte. Nu de alta dar nu mai e chip să pună geană pe geană. „În fiecare noapte aud cum trece metroul şi opreşte în staţia de sub blocul meu. Prin galeriile de mină circulă metroul, eu ştiu asta chiar dacă nu vreţi să recunoaşteţi. Vreau să-l deviaţi, să închideţi staţia de sub blocul meu. Eu nu mai pot dormi din cauza zgomotului. Vă somez să opriţi metroul”, a susținut, în audienţă, un localnic.

O altă întâmplare surprinzătoare pentru întreaga asistenţă a avut loc tot într-o audienţă la Primăria Petroşani. O domniţă, cu un păr vâlvoi şi ochelari de soare, a intrat în audienţă. Femeia a spus că este iubita lui Radu Mazăre. Locuieşte cu chirie în centrul localităţii şi primarul din Constanţa nu o mai vizitează.

O altă localnică a vrut nici mai mult nici mai puţin decât să închidă cu o barieră un drum municipal. Femeia s-a dus să le ceară edililor acceptul. „Sunt de mai multe culori” şi n-ar trebui să aibă drept de circulaţie. Cum şi în cazul ei era evident că este nevoie de un psihiatru cu zeci de ani de experienţă, edilii au asigurat-o că se va „ocupa” cineva de problemă. Acestea sunt doar câteva trăsnăilor care le trec prin cap unor localnici din Petroşani ce cer audienţă la municipalitatea.

[slideshow_deploy id=’27126′]