Pregătiri pentru iluminatul ornamental

 

Îngeri, ghirlande, Moș Crăciun. Sunt doar câteva dintre figurinele care vor împodobi municipiul Lupeni cu ocazia sărbătorilor de ianră. Autorităţile locale de la Lupeni au demarat procedura prin care vor achiziţiona ghirlandele care vor împodobi localitatea cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

iluminat-lupeni

Peste 400 de mii de lei au fost alocaţi în cadrul unei şedinţe de consiliu local pentru achiziţionarea ornamentelor cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Acum, municipalitatea de la Lupeni a demarat procedura de achiziţie a acestora. Astfel, vor fi achiziţionate mai multe obiecte de iluminat ornamental precum arcada luminoasa,  ghirlande “alb rece cu flash”, îngeras Gabriel, sanie cu ren si Mos Craciun, şir extensibil, banner, şir luminos, ghirlanda extensibila, brazi. În urmă cu o săptămână, primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeriţă, declara că îşi doreşte ca cetăţenii să nu mai plece în localităţile învecinate pentru a-şi face poze cu iluminatul festiv.

“Este un cost, dar echivalăm cu ceea ce au plătit alte administraţii pentru a închiria pentru o lună de zile ornamentele. Eu nu vreau ca cei din Lupeni să facă poze la Uricani. Vreau să facă în Lupeni, pentru că stau în Lupeni, vreau să facă poze la ei în oraş şi vreau să aduc şi de la Vulcan sau Uricani să facă poze la noi, în Lupeni”, a declarat Cristian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

[slideshow_deploy id=’36590′]

 



« (Știre anterioară)