Primarul Ile solicită CEH preluarea termoficării și furnizarea de urgență a agentului termic în municipiul Vulcan

ile-vulcanReprezentanții administrației publice locale din municipiul Vulcan au fost invitați ca, în cursul zilei de marți, 22 noiembrie, să aibă o nouă rundă de discuții cu echipa de management a Complexului Energetic Hunedoara, în vederea identificării soluțiilor prin care abonații sistemului de termoficare din municipiul Vulcan să primească, în aceast iarnă, căldură prin sistemul centralizat de la Termocentrala Paroșeni.

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile spune că va da curs acestei invitații, cu atât mai mult cu cât, în opinia sa, lucrurile sunt foarte simplu de rezolvat, dacă există voință și responsabilitate din partea celor de la CEH. ”Punctul de vedere al administrației locale din municipiul Vulcan este unul cât se poate de clar: Da, cu toate că municipiul Vulcan are asigurate surse alternative de termoficare la toate instituțiile publice, dorim să beneficiem de căldură furnizată de termocentrala de la Paroșeni. Soluția este și ea una foarte simplă. Așa cum se procedează deja la Deva, solicităm celor de la CEH să preia distribuția de agent termic către abonații din municipiul Vulcan, urmând ca noi, Primăria să plătim facturile aferente consumului pentru școli, spital și alte instituții publice, așa cum am făcut acest lucru și până acum”, explică primarul Ile.

Primarul Vulcanului spune că aceasta este propunerea cu care va merge și la întâlnirea de mâine, la sediul CEH. ”Dacă o vor accepta, e foarte bine, iar dacă, nu ! Numai de dânșii depinde reluarean furnizării de agent termic în municipiul Vulcan, pentru că din partea noastră există toată deschiderea !”, a mai spus Gheorghe Ile.

[slideshow_deploy id=’20328′]