Mihai POPOVICI, candidat la Senatul României din partea Partidului Mișcarea Populară: ”Tinerii au fugit din țară, sunt în exil. Sunt în lagăre ale muncii pentru supravieţuire”

popovici-mihaiMihai Popovici este candidatul Partidului Mișcarea Populară Hunedoara pentru Senatul României.

”Am 38 de ani şi anul 1989 m-a prins pe băncile şcolii primare. În timp am înţeles lucrurile trăind istoria României. Da, de la Revoluţia din 1989 am avut așteptări. După 26 de ani de amăgiri încă aşteptăm să facă alţii ceva pentru noi. Din 4 în 4 ani ratăm intersecţia spre România pe care ne-o dorim. Avem multe vehicule politice, dar ne lipsesc şoferii profesionişti. Avem nevoie de certificate de conducere pentru a vira spre direcţia corectă. Sunt tânăr şi înţeleg politica prin resorturile mele interne. Sunt convins că trebuie să preluăm ştafeta de la clasa politică din România care a “subjugat” inclusiv noţiunea de ştiinţă politică. Au demonetizat-o tocmai ca nimeni, niciun tânăr, să nu fie tentat să îmbrace haina politică. Şi au reuşit în mare parte”, a spus Mihai POPOVICI, candidatul PMP Hunedoara.

Mihai Popovici privește cu ochii deschiși realitatea dură care amenință tinerii hunedoreni.

”Priviţi în jur! Câţi tineri mai vedeţi la linia orizontului politic? Număraţi-i! Fata lui tata şi băiatul mamei. Ceilalţi, cea mai mare parte, au fugit din ţară. Da, au fugit, sunt în exil. În lagăre ale muncii pentru supravieţuire. Eu nu voi pleca. Rămân să lupt aici pentru mine, pentru şansa pe care am primit-o de a mă naşte în România. Şi sunt convins că nu sunt, nu voi rămâne singur! Am în echipă mulţi tineri de valoare: economişti, actori, profesori. E loc pentru toţi. Trebuie doar să ne găsim şi să ne unim forţele”, mai spune Mihai POPOVICI.

Mihai Popovici este din Deva și crede în Hunedoara oamenilor cu inițiativă.

Realizat de:Exclusiv Media Group; Comandat de: PMP FILIALA HUNEDOARA; Codul unic de identificare atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă: 11160002macheta_senat-popovici-mihai

[slideshow_deploy id=’41113′]