Mihaela BRATE, candidat la Camera Deputaților din partea Partidului Mișcarea Populară: „M-am înrolat în armata președintelui Traian Băsescu ca să mișcăm împreună Hunedoara”

brateCandidatul Partidului Mișcarea Populară Hunedoara, Mihaela BRATE, este unul dintre hunedorenii care au avut curaj să se întoarcă acasă.

„Județul meu, județul Hunedoara, merită să fie pus în mișcare. Am decis să lupt pentru Hunedoara, să lupt pentru România după ce 10 ani nu am fost acasă. 10 ani în care mi-au lipsit Cetatea Devei și locurile în care am copilărit. 10 ani în care am muncit ca să pot să mă reîntorc acasă. M-am decis să candidez pentru ca alți hunedoreni să nu mai fie nevoiți să plece nici măcar o zi de-acasă. M-am reîntors și m-am înrolat în armata președintelui Traian Băsescu ca să mișcăm împreună Hunedoara – România”, susține Mihaela BRATE, candidatul PMP Hunedoara care s-a întors acasă.

Mihaela Brate e de părere că performanța trebuie să înlocuiască superficialitatea și lipsa de implicare.

afis-mihaela-brate„Lupt pentru micii întreprinzători din mediul privat, pentru că îmi doresc  performanță. Lupt pentru responsabilizarea antreprenorilor, pentru că vreau echitate. Lupt pentru construcția unei Românii solide, iar România are nevoie de echipa Partidului Mișcarea Populară din Hunedoara. Curajul le lipsește hunedorenilor. Echipa noastră este motivată și își asumă responsabilitatea  pentru Hunedoara. Județul nostru a fost capitală politică și religioasă a Daciei, are nevoie de echipa noastră a hunedorenilor pentru a fi din nou centru României”, susține Mihaela Brate.

Mihaela Brate este din Deva și candidează pe listele PMP Hunedoara pentru Camera Deputaților.

BIROUL DE PRESĂ

Comandat de: PMP FILIALA HUNEDOARA; Realizat de: Exclusiv Media Group; Codul unic de identificare atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă: 11160002

[slideshow_deploy id=’41113′]



(Următoarea știre) »