Inginerie și consultanță pentru CEH, de la la distanță

Complexul Energetic Hunedoara are un sediu și la București. Reprezentanța CEH din capitală ar trebui să se ocupe de “activități de inginerie șI consultanță tehnică legate de acestea”.

minister-660x330-1

Pentru angajații de la București, cheltuiala CEH este de circa 6.000 de lei. Conducerea CEH a decis însă să restructureze un post de consilier al reprezentanței de București, fără a ține cont de faptul că „soţul doamnei a fost director general”. Astfel, persoana în cauză a fost transferată la sediul din Petroșani.

“La data prezentei, cheltuiala lunară cu munca vie pentru personalul din cadrul Reprezentanţei Bucureşti se ridică la o valoare de aprox. 6.000 de lei. Ca măsură de reducere a cheltuielilor, s-a reconsiderat statutul de consilier de specialitate al persoanei salariate în cadrul acestui loc de muncă şi, fără a mai ţine cont de argumente de genul: „soţul doamnei a fost director general „, s-a oferit, ca alternativă, un post conform pregătirii profesionale la sediul din Petroşani”, arată un comunicat al CEH.

[slideshow_deploy id=’19661′]

 



(Următoarea știre) »