Investiții pentru elevi

 

Colegiul Național de Informatică Carmen Sylva din Petroșani va intra într-un program de reabilitare. Autoritățile locale de la Petroșani au demarat procedurile privind reabilitarea unității de învățământ din Petroșani. Acoperișul clădirii este degradat, iar apa își face loc printre țiglele vechi și crăpate. În acest sens, se are în vedere modernizarea edificiului educațional.

Avem de asemenea un proiect mare, izolație termică și acoperiș la Colegiul Național de Informatică Carmen Sylva. Contractul a fost deja semnat și când va permite timpul se vor apuca de lucrări”, a spus în urmă cu două săptămâni, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Unitatea de învățământ va fi reabilitată în baza unui program finanțat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. Proiectul acţionează la nivel naţional şi local, pentru a răspunde nevoilor de eficienţă energetică, elaborarea unor măsuri adecvate, de a stimula dezvoltarea unei pieţe locale pentru produse locale de materiale utilizate în domeniul izolării construcţiilor.

[slideshow_deploy id=’24093′]