Paradox. Minele se închid, CEH face angajări

Peste 100 de angajări ar urma să aibă loc, în următoarea perioadă, la mina Livezeni din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.

 

“Consiliul de Administrație a luat act și de necesitatea angajărilor la mina Livezeni. Acestea se vor face cu încadarea în BVC  (bugetul de venituri șI cheltuieli-n.r.). Va trebui să parcurgem niște pașI în acest sens. Undeva pe la jumătatea lunii iunie vom face înscrierile ca să înceapă lucrul cu data de 1 iulie”, a declarat Viorel Stancu, directorul general al CEH.

128 de persoane ar urma să fie angajate. În tot acest timp continuă procedura de selecție pentru completarea deficitului de personal din zona minieră neacoperit în urma selecţiei organizate în luna aprilie a acestui an. În oferta angajărilor de la Societatea Complexul Energetic Hunedoara se regăsesc 20 posturi de muncitor necalificat subteran pentru Sucursala E.M. Vulcan;  8 posturi de lăcătuş subteran pentru Sucursala E.M. Vulcan; 1 post de mecanic locomotivă pentru Sucursala PRESTSERV Petroşani;  2 posturi de şef manevră pentru Sucursala PRESTSERV Petroşani. Cei interesaţi au posibilitatea ca, în perioada 6 – 8 iunie 2017, între orele 900 – 1200, să depună dosarele cu documentele necesare, la sediul S.CEH-S.A. din Petroşani.

[slideshow_deploy id=’17636′]