Unitate productivă în locul unei foste centrale termice

Încă o fostă centrală termică din Petrila își va schimba destinația. În incinta acesteia se vor desfășura activități productive.

“Având în vedere cererea d-lui Răduca Iulian în calitate de administrator la SC Iulia Transfor SRL, înregistrată la sediul Primăriei Petrila (…), prin care solicită concesionarea clădirii fosta centrală termice nr. 10 și a terenului aferent, în vederea desfășurării de activități productive. ținând cont că prin atribuirea contractului de concesiune pentru terenul mai sus menționat, se vor aduce venituri la bugetul local, se vor crea noi locuri de muncă și se va valorifica potențialul turistic al zonei”, arată proiectul de hotărâre.

Fosta centrală termică ce urmează a fi concesionată are o suprafață de 269 mp, iar terenul aferent are suprafața de 900 mp. Redevența propusă este de 0,5 lei/mp/an pentru clădire și de 0,4 lei/mp/an pentru teren. Durata estimată a concesiunii se propune a fi de “49 de ani, cu posibilitatea de prelungire cu jumătate din perioada inițială, prin acordul părților”.

[slideshow_deploy id=’27126′]