Abonații casnici din Vulcan nu vor avea căldură

Abonații casnici din municipiul Vulcan care încă mai sunt racordați la sistemul centralizat de termoficare nu vor beneficia de căldură nici în această iarnă. Edilii sunt fermi și susțin că din cauza datoriilor, agentul termic de la Paroșeni nu va ajunge în casele vulcănenilor.

“Am discutat la Prefectură despre programul de iarnă. Noi, Primăria vom face reviziile la punctele termice, iar Complexul Energetic Hunedoara face reviziile la magistrala de transport a agentului termic. După aceea vom începe probele tehnologice de sistem. Vom furniza agent termic numai instituțiilor publice. Abonații nu vor avea căldură din cauza restanțelor”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

CEH are de recuperat sume importante de la populație pentru agentul termic livrat. Societățile de termoficare au intrat rand pe rand în faliment, iar CEH a rămas cu paguba. O statistică de anul trecut a Complexului Energetic Hunedoara arată că populația din Vulcan avea datorii de 11 milioane de lei la termoficare.

[slideshow_deploy id=’27028′]