12 alergători montani, mai rapizi ca telescaunul din Parâng

Provocarea lansată de „Șoimul din Parâng” – Toma Coconea și-a dovedit și anul acesta succesul. Nu mai puțin de 121 de atleți, iubitori ai muntelui și ai mișcării în aer liber s-au întrecut cu telescaunul, în cadrul ineditei competiții OutRun the Lift, care se desfășoară în stațiunea Parâng din municipiul Petroșani.

Ediția din acest an a consemnat și o adevărată bătălie cu telescaunul, pe care l-au dovedit nu mai puțin de 12 dintre alergătorii montani înscrișți la startul competiției.

Clasamentul ediției din acest a concursului OutRun the Lift, conseamnează următorii laureați:

Locul I – Florea Mădălina (24:01), respectiv  Pălici Viorel (21:19)

Locul II – Dragomir Denisa (24:11), respectiv Preda Andrei (21:25)

Locul III – Mutter Ingrid (27:10), respectiv Szabolcs Istvan Gyorgy (21:41)

Acestora li se adaugă și ceilalți concurenți care s-au dovedit mai rapizi decât telescaunul, resăpectiv: Pepene Paul (21:55), Mitrica Leonard (22:09), Damian Bogdan (22:43), Zincă Ionuț (22:54), Herman Peter (22:55), Blejdea Alexandru (23:51), Han Cristian (24:24).

”Vă mulțumesc tuturor participanților pentru că ați acceptat provocarea, sponsorilor și partenerilor pentru că ați fost alături de noi! Organizarea concursului de alergare verticală din Parâng a fost sprijinită de Primăria municipiului Petroșani și mă bucur ca am putut să fim și anul acesta alături de temerarii alergători”, a declarat, la final, Toma Coconea, inițiatorul și organizatorul acestei competiții naționale de top din Valea Jiului.

Felicitări, tuturor!

Foto: Irina Anton