Strada Decebal din Brad a devenit stradă de nivel european

bradLucrările de reabilitare de pe strada Decebal din municipiul Brad au fost astăzi recepţionate oficial de municipalitate. La evenimentul organizat în acest scop au participat alături de primarul municipiului Brad, Florin Cazacu şi prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Vasilescu precum şi directorul executiv al ADR Vest, Sorin Maxim.

brad1Evenimentul a debutat cu o întâlnire a echipei de proiect cu reprezentanţii ADR Vest din Timişoara, urmată de o conferinţă de presă şi înnobilată de festivitatea de „tăiere a panglicii” pe strada Decebal. Alături de cei sus menţionaţi, la eveniment au participat consilierii locali ai municipiului Brad, adjunctul sefului IPJ Hunedoara, comisar şef de politie Remus Cristian Sabău, şeful Poliţiei Brad, comisar Cioara Dan, reprezentanţii firmei DRUPO SRL care au executat lucrarea, proiectanţii, echipa de implementare şi alte persoane care s-au implicat în buna derulare a acestui proiect.

brad2„Bucuria unui asemenea moment, de finalizare a unui proiect mult aşteptat de cetăţenii municipiului Brad este imensă şi mă bucur că acest proiect de importanţă majoră pentru municipiul Brad a devenit realitate. Le adresez felicitări tuturor celor care au pus suflet şi pricepere pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi finalizarea cu succes a acestui proiect”, a declarat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

[slideshow_deploy id=’13836′]