ACSO Filiași – FC Hunedoara 0 – 1

FC Hunedoara s-a impus marți, 17 mai,  în deplasare pe terenul echipei ACSO Filiași. Alb – albaștrii au concretizat jocul bun  de pe stadionul din Ișalnița impunându-se pe terenul unei echipe redutabile în propriul fief. Singurul gol al partidei a fost marcat de căpitanul Casian Maghici în minutul 81.

DSC_5230-Small

În urma acestei victorii FC Hunedoara rămâne pe locul cinci în clasament, acumulând 41 de puncte și apropiindu-se la doar trei lungimi de locul patru, ocupat în acest moment de Național Sebiș.

„A fost o victorie muncită, meritată după prestația noastră în teren și după numărul ocaziilor pe care le-am avut . Felicit jucătorii pentru efortul depus azi și pentru atitudinea care au avut-o . Băieții au un moral bun după aceste două victorii, și sperăm să continuam tot așa până la final , totul depinde doar de noi . Mă bucur că a mai debutat un junior din propria pepinieră , e vorba de Moroșanu Mihai , jucător născut in anul 1999 . Din cele două meciuri pe care le mai avem de disputat, vrem să scoatem maxim dacă se poate, iar la final o să vedem pe ce loc ne clasăm. Fiecare meci îl jucăm la victorie !”, declară antrenorul principal, Mircea Alic.

[slideshow_deploy id=’24093′]