Cristian Resmeriță sfaturi pentru parlamentari

Cristian Resmeriţă, actualul primar al municipiului Lupeni, a fost deputat două mandate. Opt ani i-a petrecut la Bucureşti iniţiind legi. Acum, după ce a ajuns primar, Cristian Resmeriţă recunoaşte că mai există unele neajunsuri legislative care îngreunează activitatea administrativă.

resmerita.cristian1

“Eu cred că este foarte bine ca un om să parcurgă mai multe etape în devenirea lui ulterioară. Pe mine m-a ajutat foarte mult în momentul în care am venit la Lupeni, faptul că am fost consilier local în 2004-2008, faptul că am lucrat la Bucureşti în legislativ 8 ani de zile şi faptul că l-am avută alături de mine pe tatăl meu şi am fost alături de el şi de acţiunile pe care primăria le-a avut”,  a declarat Cristian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

Primarul municipiului Lupeni spune că parlamentarii ar putea contribui la îmbunătăţirea unor aspecte administrative care să simplifice funcţionarea în primării.

“Dacă ar fi să dau nişte sfaturi unui coleg care este parlamentar, în momentul de faţă, aş putea să îi dau nişte sfaturi privind achiziţiile publice, nu să se simplifice, dar să nu mai exsite posibilitatea de a greşi. Trebuie simplificat puţin, trebuie transparenţă. Ar fi nişte lucruri suplimentare care ar trebui făcute din Parlament, pe care le-am văzut lucrând aici”, a mai spus sursa citată.

Cristian Resmeriţă a fost consilier local al municipiului Lupeni, iar apoi timp de două mandate a fost deputat. În vara acestui an a candidat la alegerile locale, unde a câştigat mandatul de primar. Acum Resmeriţă candidează la alegerile parlamentare.

[slideshow_deploy id=’17636′]