PSD – Jurnal de campanie / Petrila votează PSD !

psdpetrila1”Petrila votează PSD, Valea Jiului votează PSD, Hunedoara votează PSD !” Așa s-ar putea traduce feed-back-ul de care se bucură acțiunile electorale derulate de echipa social-democraților din orașul Petrila, în perspectiva alegerilor legislative de luna viitoare.

Și în cursul zilei de sâmbătă, o numeroasă echipă formată din membri ai Organizației PSD Petrila l-au însoțit pe candidatul acestui oraș, dr.ing. Marius Heljiu – apreciat cadru didactic la Universitatea din Petroșani într-o nouă întâlnire cu alegătorii din această localitate. Candidat pentru Senatul României, Marius Heljiu le-a vorbit petrilenilor nu doar despre inițiativele pe care și le propune pentru sprijinirea orașului lor, a localităților din Valea Jiului și din județul Hunedoara în general, ci și despre programul de guvernare al PSD, în cadrul căruia se găsesc soluții care răspund așteptărilor tuturor romnilor: salarii decente, pensii mai mari, impozite scăzute, soluții pentru încurajarea creaării de locuri de muncă, dar și proiecte esențiale pentru dezvoltarea educației, sănătății, turismului și altor domenii de interes pentru România.

”Le-am vorbit și astăzi petrilenilor despre programul de dezvoltare propus de PSD, despre faptul că toți românii trebuie sprijiniți prin creșteri de salarii, pensii, prin măsuri de relaxare fiscală și, foarte important, prin investiții în toate sectoarele de activitate. Știu că acestea sunt, în bună măsură, și așteptările petrilenilor mei așa cum la fel de bine știu că a venit momentuol să îndrăznim să credem în România, în oamenii săi de valoare și în politicienii care, cu adevărat. vor să facă ceva pentru această țară și pentru fiecare oraș, comună sau sat din România”, a spus Marius Heljiu, cadidatul propus de PSD pentru Senatul României.

psdpetrila3

***

img_0342

***

img_0352

[slideshow_deploy id=’41494′]



« (Știre anterioară)