Angajamentele liderului PSD Liviu Dragnea, după alegeri

liviu_dragnea_Dincolo de euforia succesului fulminant reputat în alegerile din 11 decembrie, liderii PSD par a fi conștienți că au în față obligația de a pune în aplicare angajamentele asumate în fața românilor în campania electorală. Acesta este mesajul transmis de liderul PSD Liviu Dragnea, astăzi, când PSD este îndreptățit să se gândească la modul serios cum va guverna Romnia în următorii ani.

”Vă mulţumesc pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o! Responsabilitatea noastră este să transformăm această încredere, într-o victorie a tuturor: salarii şi pensii mai mari şi mai multe familii în clasa de mijloc”, spune Liviu Dragnea.

Acesta apreciază că 3 repere vor ghida acţiunile PSD din următoarele zile, săptămâni şi luni:

1. Votul din 11 decembrie, care a indicat în mod clar opţiunea românilor pentru viitoarea guvernare;
2. Constituţia României, care descrie clar procedurile care trebuie aplicate în urma acestui vot;
3. Programul de guvernare, care reprezintă angajamentul PSD faţă de români, pentru care candidații acesui partid au primit votul.

”Nu este timp de pierdut! Vreau ca, la guvernare0 PSD să înceapă să pună în aplicare cât mai rapid proiectele pe care le-am prezentat în campanie. Este timpul să punem capăt dezbinării, iar toţi cei care au fost investiţi cu încrederea românilor să colaboreze pentru dezvoltarea României”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea pare a fi, după primele analize interne, propunerea cu care social-democrații vor merge la consultările cu Președintele României, în privința desemnării viitorului Prim Ministru al țării.

dragnea ile3

[slideshow_deploy id=’36590′]



(Următoarea știre) »