Viorel Arion a demisionat din PNL și anunță startul unui nou proiect politic hunedorean

arion cu echipaDupă ce a fost demis de la conducerea organizației municipale Hunedoara a PNL, la finele săptămânii trecute (chiar în peajma zilei sale de naștere), fostul primar al municipiului Hunedoara, Viorel Arion a anunțat astăzi că a luat decizia de a demisiona din PNL.

”Am demisionat din PNL! Ultima perioadă, în care partidul a fost condus la nivel judetean cu bocancii si Whats App-ul, a coborât nivelul de democrație în partid la un nivel greu de suportat. PNL Hunedoara a uitat de oameni și de problemele lor, concentrându-se pe maziliri, excluderi și căutare de țapi ispășitori”, a anunțat astăzi fostul lider liberal Viorel Arion.

Acesta informează, în același timp, că în decizia sa de a părăsi organizația PNL Hunedoara a fost urmat și de alți membri marcanți ai fostei echipe liberale din municipiul Huneodara. Astfel, tot astăzi au demisionat din PNL și Nicușor Edurad Stefan-fost manager al Spitalului Hunedoara, Farcaș Ladislau- vicepreședinte PNL Hunedoara, Stoica Raul -presedintele Organizației judetene a Tineretului Liberal, Bold Puiu, Ada Cervencovici, Popoviciu Radu și Mandresi Violeta – membrii ai PNL de zeci de ani, acestora alăturându-li-se mulți alți membri ai PNL și ai staff-ului de campanie.

Viorel Arion anunță că, alături de acești oameni, nu va părăsi scena politică hunedoreană. ”Vom fi în continoare alături de hunedoreni și de problemele lor.Vom anunța cât de curând proiectul nostru pentru Hunedoara !”, a mai precizar Viorel Arion.

[slideshow_deploy id=’19869′]