IOAN VLAD – Jurnal de campanie electorală la Sălașu de Sus (I) / Întâlnire electorală cu cetățenii din Coroești

Ioan Vlad, candidatul propus de PSD pentru funcția de primar, în alegerile locale din comuna Sălașu de Sus a început astăzi în forță campania electorală. Acesta a avut o seamă de întrevederi cu locuitori din mai multe sate ale comunei Sălașu de Sus, punctul de plecare fiind în satul Coroești.

”Este încurajator și, în acelaș timp, onorant pentru mine, atât ca și om politic, dar mai ales ca fiu al comunei Sălașu de Sus să am, datorită campaniei electorale, oportunitatea de a vorbi cu atât de mulți oameni din comuna noastră. Le-am spus tuturor cetățenilor pe care i-am întâlnit astăzi în Coroești, cam ce consider eu că pot și că trebuie să fac pentru un viitor și mai bun al comunei. În același timp, de la fiecare om cu care am vorbit astăzi, am mai învățat câteva ceva. Le mulțumesc din suflet pentru buna primire, așa cum de pe acum le mulțumesc pentru votul pe care trag nădejde că mi-l vor acorda în alegerile de la 11 iunie”, a declarat Ioan Vlad, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Sălaș.

Ioan Vlad, candidatul PSD la Primăria Sălaș este în prezent viceprimar al comunei. Acesta va avea și în zilele următoare întâlniri cu cetățenii din toate cele 11 sate componente ale comune Sălașu de Sus.

[slideshow_deploy id=’27028′]