Problemele turismului hunedorean, în dezbatere publică la Vulcan, în prezența eurodeputatului Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini va fi prezentă sâmbătă, 23 martie 2019 la Vulcan, pentru a analiza împreună cu factorii de decizie de la nivel local dar și cu investitorii în turism din Valea Jiului, oportunitățile de dezvoltare a turismului în această zonă.

Cu acest prilej, la sala de ședințe a Consiliului Local al municipiului Vulcan, începând cu ora 11,00 va avea loc evenimentul intitulat „Valea Jiului – Posibilități de dezvoltare durabilă a turismului hunedorean”.

Europarlamentarul Maria Grapini este inițiator și moderator al acestei acțiuni pe teme de turism, în virtutea experienței pe care o are în domeniu, ca om de afaceri, ministru, susținător al IMM-urilor, într-un moment în care economia românească are o nevoie evidentă de promovare și încurajare a acestui domeniu vital de dezvoltare.

Alături de aceasta, la dezbatere se vor afla primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, reprezentanți ai altor autorități locale, antreprenori, consultanți, analiști, profesori, jurnaliști și localnici dornici să afle informații importante despre dezvoltarea turismului hunedorean. Europarlamentarul Maria Grapini promite că va prelua toate problemele ridicate în timpul discuțiilor și le va transmite factorilor de decizie naționali, dar și europeni.