Lipsă de medici la cabinetele din Petrila

Centrul de Sănătate de la Petrila funcționează la relantiu. Cele 12 cabinete medicale din cadrul centrului de sănătate sunt amenjate la standarde moderne, însă nu sunt folosite. Nu există medici care să deservească cabinetele.

“Nu stăm foarte bine cu medicii. Avem vreo șase cabinete medicale funcționale din 12. există o problemă serioasă la Spitalul de Urgență Petroșani, care are în administrare ambulatoriul. La anumite specializări nu au medici. Celelalte sunt suprasolicitați și nu reușesc să îi încadreze și aici cu 2-3 ore. Am promisiunea că până în luna iunie vor funcționa toate cabinetele. Nu avem medici pe Recuperare, Ginecologie, Pediatrie”,  a declarat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Valoarea totalã a proiectului a fost de 9,763,680.03 LEI, din care peste 7 milioane au fost de la Uniunea Europeană. Centrul de sãnãtate multifunctional de la Petrila apartine de Spitalul de Urgentã din Petrosani. Rezultatele obtinute în urma investitiei sunt 11 cabinete amenajate în clãdirea ambulatoriului conform standardelor si normelor în vigoare, 77 echipamente medicale si cresterea numãrului de persoane care beneficiazã de ambulatoriul reabilitat si modernizat. Valoarea totalã a proiectului este de 9,763,680.03 LEI.

 

[slideshow_deploy id=’24093′]



« (Știre anterioară)